Za prodajalce

Izpolnite obrazec

Kako Avtoklik deluje?

Z uporabo spletne platforme Avtoklik odprete svoja vrata na tisočim potencialnih kupcev.

Naši uporabniki vas bodo kontaktirali z namenom izvesti nakup novega avtomobila, še prej pa bodo lahko na Avtokliku preverili vašo oceno. To vam bodo z (verjamemo pozitivnimi) izkušnjami pripisali ostali uporabniki Avtoklika. Naš sistem nagrajuje uspešne prodajalce, vendar ne v smislu prodajnih številk. Na Avtokliku je najpomembnejša zagotovitev odlične storitve za stranko, kjer je zajeta predvsem vaša odzivnost in kakovost ponujenih informacij.

Uporabniku so ob oceni na voljo tudi vaša lokacija ter ostali podatki, ki jih potrebujejo v procesu nakupa novega avtomobila.

Prodaja novih avtomobilov s pomočjo Avtoklika je enostavna in neposredna. Prodajne pogoje postavljate sami. Zaračunamo vam le v primeru uspešnega nakupa.

Kako se pridružite?

Pridružite se zgolj z izpolnitvijo obrazca na vrhu te strani. Pri vaši pridružitvi vam popolnoma ničesar ne zaračunamo, niti ne podpisujemo pogodb. Avtomobile prodajate pod vašimi pogoji. V kolikor imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte na: Luka 040 629 068 ali Tim 031 418 735.