O Avtokliku

Avtoklik je spletna platforma za prejemanje in primerjavo ponudb za nova vozila. Je najugodnejši način za kupca, da dobi najboljšo ponudbo, zgolj od pooblaščenih trgovcev.

Nakup avtomobila je dolgoročna investicija, zato si morajo ljudje običajno vzeti veliko časa za razmislek in dobro pretehtati mogoče alternative. Ljudje so nad idejo nakupa novega avtomobila običajno navdušeni, a utegne biti klasičen nakup kljub temu stresen, zamuden in zahteven. Avtoklik temu predstavlja alternativo, saj pomeni konec neprijetnemu pregovarjanju, barantanju in dvomom v optimalnost ponudbe.

Z Avtoklikom kupec lahko:
  • Poišče in kupi želeno vozilo zgolj z nekaj kliki.
  • Primerja ponudbe različnih prodajalcev.
  • Prihrani čas z odsotnostjo pregovarjanja/barantanja.
  • Kontaktira želenega prodajalca s ponujenimi pogoji - brez pritiska, da avto kupi.
  • Kupi avtomobil neposredno od prodajalca po optimalni ceni

Avtoklik - najugodnejši nakup novega avtomobila.

Avtoklik ponuja najboljše cene za nakup novega avtomobila

Pri Avtokliku vam ponujamo zgolj najboljše ponudbe, saj so prodajalci, ki z nami sodelujejo, zavezani, da vam ponudijo optimalno ceno glede na njihove zmožnosti.

Poleg tega je Avtoklik odlično prodajno orodje za prodajalce. Prek našega spletnega portala namreč lahko prodajo več vozil, kot bi jih, če bi prodajali zgolj v prodajnem salonu. To pomeni, da vam lahko posledično ponudijo boljše prihranke. Mimogrede, povprečni prihranek kupca na Avtokliku je 2600 evrov.

Ekipa Avtoklik

Poker asov :)

Kontakt

Več informacij lahko dobite na: zivijo@avtoklik.si ali na telefonskih številkah: Luka 040 629 068 ali Tim 031 418 735.